Introduktion

När du vaknar på morgonen är jobbet det första du kommer att tänka på. Först har du morgonmöte med dina kolleger. Undra om det kommit in några nya patienter sen sist? Sen startar arbetsdagen med individuella samtal varvat med gruppbehandlingar och fikaraster med kolleger. Vad roligt det ska bli idag! Kanske har du världens bästa jobb? Att få hjälpa andra människor till ett bättre liv. Du är inte stressad, inte överarbetad, du trivs och mår bra. Varje dag…

Vilken arbetsplats vill du arbeta på?

Vi tillbringar större delen av våra liv på jobbet. Samtidigt arbetar vi med att hjälpa människor må bättre! Borde inte då också en självklar strävan vara att skapa en arbetsplats där vi själva mår så bra som möjligt?

Hur kan en sådan arbetsplats se ut? Om det kommer det här kapitlet att handla om.

Pusselbitar för en bättre organisation

Vad kan vi då göra för att få till en bra arbetsplats, där vi både gör ett bra jobb men också mår bra själva?

Här kommer vi att presentera några av de åtgärder vi själva har prövat för att förbättra vår organisation. Se det dock inte som förslag mindre än en färdig lösning. Det som fungerar på en arbetsplats kanske inte gör det på en annan.

Innehåll:

Detta kapitel är under utveckling och kommer utvecklas i senare versioner av manualen. Se vår utvecklingsplan för vidare information!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *